Slijpen en kappen van sleuven voor elektriciteitsleidingen, waterleidingen en verwarming

Group DM is gespecialiseerd in het slijpen en kappen van sleuven, ideaal voor elektriciteitsleidingen, waterleidingen en verwarmingssystemen. Wij houden van precisiewerk en nemen onze tijd voor een professionele afwerking met oog voor detail.

Wij streven naar perfectie en voeren al onze slijp- en kapwerken uit met stofafzuiging, wat resulteert in vrijwel stofvrije operaties. Uiteraard laten wij na onze werkzaamheden uw woning netjes achter. Neem contact met ons op voor een maat gemaakte offerte!

Slijp- en kapwerken voor elektriciteitsleidingen

Voor slijp- en kapwerken voor elektriciteitsleidingen worden de meeste sleuven 35 à 40 mm breed en 40 mm diep geslepen, dit is ideaal om 2 leidingen in te krijgen.
De inbouwbakjes worden geboord met een klok van 110 mm of ze worden uitgeslepen, waardoor de inbouwpotjes makkelijk geplaatst kunnen worden.
De prijs voor slijp- en kapwerken hangt af van het materiaal waarin geslepen moet worden: ytong, snelbouw, renovatie, silicaat of beton.
Buiten de slijp- en kapwerken kan u bij ons ook terecht voor het boren van de lichtpunten, boren voor spots, en dit steeds met oog voor detail.

Slijp- en kapwerken voor sanitair en verwarming

Voor slijp- en kapwerken voor sanitair en verwarming wordt de breedte van de sleuven bepaald in samenspraak met de klant. U kan bij ons terecht voor woningen, villa’s, appartementen, enz.

Vrijblijvende offerte of afspraak?

Waarom kiezen voor Group DM als specialist voor slijp- en kapwerken?

  • Onze slijp- en kapwerken gebeuren stofvrij dankzij stofafzuiging
  • Wij leveren een afwerking tot in het detail
  • Wij gebruiken enkel het meest kwalitatief materiaal waarbij we de ideale sleuven bekomen